ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Inicijalni sastanak

 

plinifikacija.jpg

Foto: Ilustracija

U uredu načelnika Općine Kiseljak održan je sastanak s predstavnicima Bh-Gasa, sastanku su nazočili direktor Bh-Gasa Jasmin Salkić i tehnički rukovoditelj Nedžad Kupusović.

Uz načelnika  Mladena  Mišurića  Ramljaka sastanku su također nazočil,  Tajnik Općine Dragomir Lučić, pomoćnik Načelnika Nikola Grubešić i Mladen Medić, direktor J. P. Vodovod i kanalizacija.

Tema sastanka bila je uvođenje plina, odnosno plinifikacija na području općine Kiseljak.

Općina Kiseljak iskazala je zainteresiranost da krene u postupak plinifikacije. Predstavnici općine istaknuli su kako bi uskoro krenuli u studiju opravdanosti, odnosno proveli anketu  koliko bi stanovnika, poduzeća bilo zainteresirano za provedenost plinifikacije a tu je i detaljna izvedba idejnog projekta.

Proces plinifikacije radilo bi  J. P. Vodovod i kanalizacija d.o.o. Kiseljak, koje bi trebalo tehnički i organizacijski ojačati kako bi se postupak uspješno proveo.

Načelnik je ocijenio sastanak konstruktivnim  navodeći  kako vjeruje da će uspješno biti provedena nova dimenzija u energetsku opskrbljenost poduzeća i privatnih korisnika na području općine, priopćili su iz Općine Kiseljak.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17