ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

ana marija jurisic kulinarka

Bosanskohercegovačka manekenka i fotomodel Ana Marija Jurišić iz Kiseljaka već neko vrijeme nalazi se u Beču na pripremama za svjetsko natjecanje izbora za "Miss Earth" koje će se održati 6. prosinca.

Naime, već smo pisali da Ana Marija predstavlja Republiku Hrvatsku te da je za potrebe natjecanja snimila i eco-beauty video kojim se promoviraju ljepote Dubrovnika ali i Lijepe naše.

No osim ljepotom, Ana Marija u Beču osvaja i svojim kuharskim sposobnostima zahvaljujući kojima je Hrvatskoj osigurala prvo mjesto i zlatnu medalju u kuhanju.

"Drago mi je da sam se od 100 djevojaka barem izdvojila po nečemu. Sa svim curama sam u sjajnim odnosima. Ovo natjecanje mi je pokazalo što znači skoro mjesec dana dijeliti sve sa 100 djevojaka i jedno je od najvećih iskustava u mom životu. Svaki dan nam je jako zahtjevan jer od ranih jutarnjih počinju aktivnosti, a kako smo ušle u zadnji tjedan priprema, počeli smo i sa koreografijama" kazala je Ana Marija za artinfo.ba portal.

"Nemam nikakvih očekivanja jer naše zemlje posljednjih niz godina ne ostvaruju nikakav plasman,tako da se ne nadam ničemu" skromno je poručila.

Djevojke će na ovogodišnjem natjecanju biti veleposlanice zaštite životne okoline i širiti poruku o klimatskim promjenama kroz moto "Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Respect", a podsjećamo, Bosnu i Hercegovinu predstavlja Adna Obradović.

{jlex}picasa:114258804164824292576/AnaMarijaJurisicKulinarka{/jlex}

 

im|artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17