ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Priopćenje

5da9ba54a10bf7.95462630_ministarstvosigurnostibih.000.jpg

Ministarstvo sigurnosti BiH povodom današnje akcije SIPA-e priopćilo je da je Granična policija BiH formirala komisiju za provođenje procedure i vršila prijem kadeta u radni odnos u Graničnu policiju BiH, te da su u navedenoj komisiji imenovana i dva predstavnika Ministarstva sigurnosti BiH.

- Policijski službenici SIPA-e danas došli u Ministarstvo sigurnosti BiH i obavili razgovor sa navedenim zaposlenicima Ministarstva, koji su bili članovi komisije za provođenje procedure prijema kadeta u GPBiH. Ostale informacije će biti dostupne kada SIPA i Tužiteljstvo BiH provedu istragu i druge radnje iz svoje nadležnosti - priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

To je priopćeno zbog, kako se navodi, brojnih upita medija vezanih za današnju akciju Državne agencije za istrage i zaštitu u predmetu „Konak“, u kojoj su lišene slobode tri osobe, među kojima su i dva policijska službenika Granične policije BiH, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela prilikom prijema u radni odnos u Graničnu policiju BiH.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17