ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Raspodjela sredstava utvrđenih Proračunom

FNA_146672.jpg

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na 281. sjednici donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih proračunom FBiH za 2021. godinu Federalnom ministarstvu financija - Federalnom ministarstvu financija s pozicija "Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima"..

Ovom odlukom utvrđuje se raspodjela sredstava utvrđenih u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine za 2021. godinu u iznosu od 20.000.000,00 KM, na ime dodjele financijske pomoći proračunima općina i gradova u sanaciji posljedica nastalih uslijed proglašene pandemije COVID-19 i za financiranje/sufinanciranje projekata/zahtjeva/inicijativa koji/koje će biti implementirane u jedinicama lokalne samouprave.

Općini Kiseljak dodijeljena su sredstva jednokratne pomoći proračunu u iznosu od 125 tisuća konvertibilnih maraka. Isti iznos bit će dodijeljen i općinama Kreševo i Fojnica.

Kada su u pitanju sredstva dodijeljena po javnom pozivu, Kiseljaku pripada još 460 tisuća maraka za podršku projektu Izgradnja nove zgrade Doma zdravlja u Kiseljaku - druga faza. 

Općina Kreševo dobiva još 99.022,43 KM za projekt Dogradnja zgrade JU Dječji vrtić "Radost" - druga faza te 80 tisuća maraka za projekt Rekonstrukcija i asfaltiranje lokalnog puta Rakova Noga - Crnići, prva faza. 

Općina Fojnica dobiva po 60 tisuća maraka za financiranje/sufinanciranje sljedećih projekata : 

- Izgradnja i rekonstrukcija vodovodnog sustava Općine Fojnica (vodosnabdijevanje stanovništva i flaširanje vode)

-Nastavak uređenja poslovne zone Fojnica.

 

Sredstva će uveliko olakšati općinama i ubrzati navedene projekte. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17