ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

poslodavci logo

Ako uskoro ne budu donesena zakonska rješenja koja će poboljšati poslovni ambijent, osobito u segmentu fiskalnih i parafiskalnih opterećenja na poslovanje i rad, gospodarstvu prijeti kolaps, upozorili su iz Upravnog odbora Grupacije poslodavaca Srednjobosanske županije (SBŽ) pri Udruzi poslodavaca Federacije BiH.

Iz Grupacije su naveli da pružaju potporu Udruzi poslodavaca Federacije BiH u aktivnostima koje provode s ciljem realizacije inicijative "20+5+6", kao setu zakonskih rješenja i inicijativa upućenih Vladi i Parlamentu Federacije BiH s ciljem rasterećenja privrede i poboljšanja poslovnog ambijenta.

- Zbog svega navedenog, pozivamo odgovorne u Vladi i Parlamentu Federacije BiH da hitno reagiraju i usvoje barem dio najnužnijih prijedloga zakonskih rješenja koja je dostavilo Udruženje poslodavaca FBiH. Pozivamo i molimo sve institucije i pojedince da hitno i neodložno ispune svoj dio obaveza, kako bi se što prije stvorili povoljniji uvjeti za poslovanje, posebno u realnom sektoru - kazao je predsjednik Upravnog odbora Grupacije poslodavaca SBŽ-a Kemal Čolak.

Iz Grupacije najavljuju i da će u idućem razdoblju intenzivirati aktivnosti prema Vladi i Skupštini SBŽ-a, s ciljem što hitnijeg rješavanja gorućih pitanja za poslodavce.

Podsjećaju da su sredinom travnja zastupnici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH jednoglasno usvojili zaključak kojim se od Vlade Federacije BiH traži da, u roku od 60 dana, u parlamentarnu proceduru dostavi prijedloge novih te izmjene i dopune postojećih zakona, koje je pripremila Udruga poslodavaca Federacije BiH.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17