× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

pasta2 

Kad prekuhate tjesteninu ili povrće, nije smak svijeta, jer rješenje za takve situacije postoji

 

Brzo ih izvadite iz kipuće vode i nakratko stavite u ledenu vodu, odnosno pod mlaz hladne vode. Nakon toga će, kad je riječ o tjestenini, pomoći i umak od rajčica, čija će kiselina tjesteninu dodatno stvrdnuti, a povrće će dodatno očvrsnuti ako se prije posluživanja propirja u nečem kiselom, poput soka limuna, limete ili naranče.

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.

pasta2 

Kad prekuhate tjesteninu ili povrće, nije smak svijeta, jer rješenje za takve situacije postoji

 

Brzo ih izvadite iz kipuće vode i nakratko stavite u ledenu vodu, odnosno pod mlaz hladne vode. Nakon toga će, kad je riječ o tjestenini, pomoći i umak od rajčica, čija će kiselina tjesteninu dodatno stvrdnuti, a povrće će dodatno očvrsnuti ako se prije posluživanja propirja u nečem kiselom, poput soka limuna, limete ili naranče.

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.