ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

kulis gitara

Udruga ''Šareno brdo'' u suradnji sa Općinom Kiseljak organizira modernu školu gitare pod nazivom Gitare u ruke. Voditelj škole je Jurica Kuliš.

Gitare u ruke (moderna škola gitare i bas gitare) služi kao platforma za razmjenu i komunikaciju djece i mladih kroz  gitarsku glazbu i kulturu te kao pružatelj usluge podučavanja. Cilj ove ideje je uključiti sve zainteresirane koji imaju želju naučiti svirati ovaj popularni instrument bez obzira na dob i razinu znanja. Zainteresirani polaznici moći će birati između rada u skupinama (2-5 polaznika) i individualnog rada s instruktorom.

Polazeći od pretpostavke da je glazba ozbiljna ili zabavna, gitarski odsjeci tradicionalnih glazbenih škola isključivo ili gotovo isključivo obrađuju skladbe ozbiljnih kompozitora. Nasuprot tome, projekt Gitare u ruke kreće od one druge pretpostavke koja kaže da je glazba vrijedna ili nije, pa svojim programima osim kompozicija velikana klasične glazbe, obuhvaća i rad na kompozicijama rock i blues  standarda kao i rad na zabavnim kompozicijama te filmskoj i plesnoj glazbi.

Nastava će se održavati u prostorijama Hrvatskog doma (ulica žrtava Domovinskog rata) a prijave se vrše putem telefona +387 63 266 595, pismeno putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Facebook stranice ili osobno u prostorijama škole.

Nastava sa prvim upisanim počinje od 1.10. i uključuje probno razdoblje svih zainteresiranih.

Posjedovanje instrumenta nije obavezno.

Upisi traju kroz čitavu godinu.

 

pl-gitara kulis.jpg

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17