ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čestit Božić i sretnu Novu godinu žele Vam

mlakic josip

Nagrada za najbolje djelo mladog autora ide Kristini Gavran za djelo 'Gitara od palisandra' (Disput, 2018.). Sinan Gudžević s knjigom 'Maksmir i Mirogoj' (Fraktura, 2018.) dobitnik je nagrade za najbolju knjigu eseja

Nagrada Mirko Kovač svečano će biti dodijeljena peti put u Rovinju 28. rujna 2019. u Kinu Gandusio kao završni program Šestih Dana Mirka Kovača.

Šesti Dani Mirka Kovača održavaju se u Rovinju od 26. do 28. rujna 2019.

Nagrada Mirko Kovač dodjeljuje se u četiri kategorije: za najbolji roman, za najbolje djelo mladog autora, za najbolju knjigu eseja te za najbolji scenarij za knjige i filmove objavljene u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji tijekom 2018. godine.

Ove je godine žiri zasjedao u sastavu: Predrag Antonijević, Vlaho Bogišić (predsjednik žirija), Enver Kazaz i Dragan Radulović. Izbornici za pojedine kategorije bili su Mića Vujičić (Roman), Tomislav Brlek (esej), Srđan V. Tešin (djelo mladog autora) i Bruno Kragić (scenarij).

Na svome zasjedanju u Beogradu 24. kolovoza 2019. žiri je jednoglasno donio odluke da će se nagrada za najbolji roman dodijeliti Josipu Mlakiću, za knjigu 'Skica u ledu' (Fraktura, 2018.).

Nagrada za najbolje djelo mladog autora ide Kristini Gavran za djelo 'Gitara od palisandra' (Disput, 2018.).

Sinan Gudžević s knjigom 'Maksmir i Mirogoj' (Fraktura, 2018.) dobitnik je nagrade za najbolju knjigu eseja. 

Za najbolji scenarij nagradu će dobiti Ivan Salatić za film 'Ti imaš noć' (Meandar film, Nikšić, Non-Aligned Films, Beograd, 2018.). 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17