• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

napredak huljic

Predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak dr. sc. Nikola Čiča i uposlenici Stručne službe primili su danas u prostorijama Središnjice splitskog tekstopisca, glazbenika i producenta g. Tončija Huljića, te direktora Hayat produkcije g. Ahmeda Švrakića.

Muzički mag g. Tonči Huljić jedan je od najvećih živućih hrvatskih glazbenika, skladatelja aranžera, producenata i pjevača koji je prepoznatljivost stekao još osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Pisao je za mnoge, a neki od Huljićevih najvećih hitova napisani su za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Maksima Mrvicu, grupu Bond i Wild, te je uglazbio numere za čak 17 TV serija.

Posljednji veliki projekt obilježio je festival Zagreb Classic, na kojem je udružio snage u netom zaključenoj koncertnoj sezoni Off ciklusa sa Zagrebačkom filharmonijom i priuštio 27. lipnja 2019. godine nezaboravni spektakl za sve ljubitelje njegovih nota.

Tijekom posjete Središnjici iskazao je zadovoljstvo i upoznatost s radom HKD Napredak, te je s predsjednikom dr. Čičom otvorio lijepe teme koje se odnose na buduću suradnju.

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17