ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policijski bilten

Tijekom posljednja 24 sata na području Županije Središnja Bosna prijavljeno je pet kaznenih djela a radi se o tri teške krađe, jednom kaznenom djelu izazivanja opće opasnosti i jednom kaznenom djelu teške tjelesne povrede, stoji u priopćenju MUP-a ŽSB.

Dana 19.travnja 2016.godine oko 03,00 sata u PS Bugojno službenik osiguranja tržnog centra "Bingo" u Bugojnu prijavio je tešku krađu u trgovinu sportske opreme „SportVision“, koja se nalazi u sastavu navedenog centra.
Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta pronađeno je motorno vozilo marke Passat, za koje je provjerom utvrđeno da je ukradeno na području Kiseljaka dana 11.ožujka 2016.godine.

Pregledom video nadzora utvrđeno je da su četiri maskirane osobe sa ukradenom sportskom opremom napustile lice mjesta drugim vozilom marke Passat a provjerom je utvrđeno da je to vozilo tijekom noći ukradeno u naselju Ciglane u Bugojnu. O svemu su obaviještene susjedne policijske stanice radi blokade šireg područja, te dežurni županijski tužitelj. Službenici kriminalističke policije PU Bugojno su, nakon izvršenog uviđaja, nastavili sa intenzivnim istražnim radnjama na otkrivanju izvršitelja navedenih kaznenih djela i pronalasku ukradenog vozila i predmeta.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17