ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policija zsb izvjesce

Tijekom posljednja 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su tri krivična djela, a radi se o jednoj teškoj krađi, jednom krivičnom djelu oštećenja tuđe stvari i jednom krivičnom djelu ugrožavanja sigurnosti.

Evidentirana su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, a radi se o jednom slučaju sudjelovanja u tuči, jednom slučaju prosjačenja i jednom slučaju iz kategorije ostali prekršaji. U navedenim prekršajima je sudjelovalo ukupno pet osoba.

Dogodilo se 10 prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz prometa su isključena četiri vozila i tri vozača motornih vozila, uručeno je 98 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirano je 113 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

Obilaskom područja Grepka u općini Vitez od strane policijske patrole pronađeno je napušteno motorno vozilo marke "VW-Passat", registarskih oznaka A37-J-585. Provjerom je ustanovljeno da se radi o vozilu koje je prije dva dana u Bugojnu ukradeno od strane nepoznatih izvršitelja. Navedeno vozilo je korišteno za bijeg nakon teške krađe izvršene u trgovini sportske opreme "SportVision", koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra "Bingo" u Bugojnu. Na mjestu pronalaska vozila izvršen je očevid od strane službenika kriminalističke policije PU Travnik, koji, u suradnji sa službenicima kriminalističke policije PU Bugojno, nastavljaju sa drugim istražnim radnjama na otkrivanju izvršitelja.

Na području Donjeg Vakufa provedena je lokalna akcija pojačane kontrole prometa, koja je za cilj imala smanjenje broja prometnih nezgoda, a prioritet kontrole bili su mladi vozači motornih vozila, vozila auto škola, te provjera eventualne alkoholiziranosti kontroliranih vozača.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17