ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policijsko vozilo

U Bugojnu se jučer oko 3 sata odigrala prava filmska potjera. Naime, policijska patrola PS Bugojno je u mjestu Vrbanja, općina Bugojno, pokušala je zaustaviti motorno vozilo marke Golf 2, registarskih oznaka E59-M-967, međutim vozač se oglušio na znakove koji su mu davali policajci i nastavio kretanje.

Policijska patrola je službenim vozilom sustigla navedeno vozilo u ulici 370. Slavne brdske brigade u Bugojnu i upotrebom svjetlosnih signala zaustavila vozilo. Obzirom da vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu, isti je doveden u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta. U policijskoj stanici utvrđeno je da se radi o osobi O.M. (1983.) iz Bugojna, kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u iznosu od 1,67 promila.

Nakon što mu je priopćeno da je isključen iz prometa i da će mu biti uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj O.M. je počeo sa psovkama a zatim i napao jednog od policajaca, kojom prilikom mu je poderao dijelove službene uniforme, te sa stola oborio računar i druge predmete. Osoba je upotrebom fizičke snage stavljena pod kontrolu, te je nakon toga lišena slobode zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela "napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti". Po završetku kriminalističke istrage, protiv osumnjičenog će biti podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17