ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policijsko izvjesce zsb

Iz županijskog MUP-a su priopćili kako je tijekom vikenda evidentirano 13 slučajeva narušavanja javnog reda i mira a radi se devet slučajeva sudjelovanja u tuči, jednom slučaju naročito drskog ponašanja, dva slučaja omalovažavanja ovlaštene službene osobe te jednom slučaju kojega svrstavaju pod ostale prekršaje. U prekršajima su sudjelovale ukupno 23 osobe.

Sigurnost prometa

Dogodilo se 30 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a pet osoba lakše povrijeđeno.

Iz prometa je isključeno 11 vozila i 36 vozača motornih vozila, uručeno je 320 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirano su 447 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine

Ostalo

Dana 15. travnja 2016. godine, u razdoblju od 21,15 do 23 sata, službenici PS Travnik su pružili pomoć u radu službenicima županijske inspekcije, kojom prilikom je na području Nove Bile i Han Bile zapečaćen po jedan ugostiteljski objekt zbog utvrđenih nepravilnosti.

Službenici PS Novi Travnik su tijekom vikenda pružili pomoć u radu službenicima tržne inspekcije prilikom kontrole rada na zelenoj i buvljoj pijaci u ulici Mehmeda Spahe u Novom Travniku.

Građani su u policijsku stanicu Busovača prijavili pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava na području mjesta Mihaljevići, općina Busovača. U policijsku stanicu Jajce od strane građana prijavljen je pronalazak minobacačke granate prilikom kopanja temelja u mjestu Vlasinje, općina Jajce, kao i pronalazak četiri ručne bombe na gradskoj deponiji smeća u mjestu Krušćica, općina Jajce. Bombe su pronađene od strane radnika gradskog komunalnog poduzeća. Službenici policije su u sva tri slučaja izišli na mjesto pronalaska eksplozivnih sredstava, isto propisno osigurali i obilježili, te o svemu obavijestili službenike civilne zaštite, koji će u najkraćem mogućem vremenu izvršiti uklanjanje pronađenih sredstava.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17