ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ana Melezović

 asubih_ana.jpg

 

ASuBiH je Asocijacija srednjoškolaca Bosne i Hercegovine. Riječ je o nevladinoj organizaciji koja se bavi poboljšanjem srednjoškolaca u BiH. Imaju razvijenu svoju mrežu u gradovima diljem države, pa tako i u Kiseljaku. 

Lokalni tim Kiseljak dobio je i novu koordinatoricu. Bit će to Ana Melezović,ambiciozna srednjoškolka iz mjesta Brnjaci. Ana je jako vrijedna i odgovorna osoba, koja se već dosad dokazala. Svojim radom doprinosi široj društvenoj zajednici. Ana je i volonterka Udruge mladih Korak, s kojom piše lijepe priče. 

ASuBiH tijekom godine organizira niz radionica, događaja i aktivnosti, koji doprinose poboljšaju statusa srednjoškolaca u našoj državi. U njihovom timu angažirani su sposobni mladi ljudi, koji potiču promjene.

Vjerujemo kako će ova mlada Kiseljačanka biti odlična koordinatorica, i kako će odigrati zapaženu ulogu na svojoj poziciji. Želimo joj puno sreće i uspjeha!

"Radujemo se njenom rukovodstvu našeg tima i promjenama koje će ona donijeti timu i cijeloj organizaciji.Budi promjena koju želiš vidjeti", poručuju iz Asocijacije srednjoškolaca Bosne i Hercegovine. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17