× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Recept

tiramisu casa

SASTOJCI

1 pakiranje Tiramisu krema

150 ml kave

3 žlice likera od kave     

1 žlica šećera u prahu

150 g sira mascarponea

300 ml mlijeka

10 piškota

Kakao u prahu

PRIPREMA

  1. Na komadiće izlomite piškote, posložite ih u čaše i prelijte s 50 ml tople kave u koju ste umiješali 3 žlice likera.
  1. U dubokoj posudi dobro izradite sir mascarpone sa šećerom, dodajte 100 ml preostale kave, mlijeko i prašak za Tiramisu kremu pa miksajte oko 5 minuta.
  1. Gotovu kremu prelijte preko piškota.

Posluživanje

Tako pripremljenu poslasticu ostavite oko 2 sata u hladnjaku i potom ukrasite kakao prahom.

Savjet

U kavu možete dodati narančin sok, a u kremu naribanu narančinu koricu.

 

 

Nikolina J/artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevski kiseljak - novi 28.6.
  • Recept

tiramisu casa

SASTOJCI

1 pakiranje Tiramisu krema

150 ml kave

3 žlice likera od kave     

1 žlica šećera u prahu

150 g sira mascarponea

300 ml mlijeka

10 piškota

Kakao u prahu

PRIPREMA

  1. Na komadiće izlomite piškote, posložite ih u čaše i prelijte s 50 ml tople kave u koju ste umiješali 3 žlice likera.
  1. U dubokoj posudi dobro izradite sir mascarpone sa šećerom, dodajte 100 ml preostale kave, mlijeko i prašak za Tiramisu kremu pa miksajte oko 5 minuta.
  1. Gotovu kremu prelijte preko piškota.

Posluživanje

Tako pripremljenu poslasticu ostavite oko 2 sata u hladnjaku i potom ukrasite kakao prahom.

Savjet

U kavu možete dodati narančin sok, a u kremu naribanu narančinu koricu.

 

 

Nikolina J/artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.