ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

taib-696x397.jpg

 

On je legenda i njegova priča je mnogo zanimljivija. Taib Seferović iz Zenice čeka 50 ženu.

 

-Sa 11 godina sam se oženio prvi put. U 13 godini sa dobio prvo dijete. Imao sam u životu 49 žena, 50 djece i 250 unučadi. Bio sam drugi razred osnovne škole i oženio se. Nije malo 50 djece napraviti. Još nisam našao 50 ženu, ali tražim. Žalim malo i za zadnjom suprugom, umrla je. Sve sam svoje žene sam volio. Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim– kaže kroz smijeh Taib.

Bio je kaže sportista, boksač, harmonikaš, taksista. Putovao po svijetu i pravio djecu gdje god je stigao.

-Zna me cijela Evropa i imam djecu svugdje u svijetu. Živim normalan život. Ne pijem, ne pušim. U braku sam bio po mjesec, dva, godinu, 20 godina. Seks je presudan. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može više od dva puta. Nikad nisam ni pušio ni pio. Žene vole malo provoda u krevetu. Moraš biti sa njima otvoren. Njima treba malo, seks i gotiva. Seks je zakon. Nemoj spavati sa ženom svojom deset dana, pa ćeš vidjeti kako se ponaša- kaže Taib.

Džemilu volio više od svih drugih. Ona je sada u Njemačkoj, u braku je ali je on nikad nije zaboravio.

-Sada tražim 50 ženu i nek se jave sve koje su zainteresirane. Bio sam u Rusiji, Bugarskoj, Poljskoj, Njemačkoj, Turskoj, tu imam dvoje djece, pa ako ovo vide nek mi se jave. Znam možda za 30 djece gdje su i šta rade, ostalo ne znam. Skoro me zaustavila policija. Traži mi momak isprave. Čekam ga i nikako da mi vrati. Ustanem do njega, pitam šta je problem, gdje sam pogriješio. Kaže on meni: ‘Ti si moja tata’ i plače- priča Seferović.

 

Čak i u Ukrajini ima dijete, Srbiji, Hrvatskoj, ne znam ni on gdje sve nije bio i ostavio svoje potomke.

-Rođen sam 1954. godine. Volim žene. Moraš biti kavalir prema ženi da bi je osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije žene i da znaju u seksu svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mršave i plave ne dolaze u obzir. A godine su takođe bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka– naglašava na kraju.

(Kurir.rs)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17