× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Kotlićijada

kotlicijada_brusnica_24.jpg

U Fojnici je protekle subote održana 14. po redu "Kotlićijada". I ove godine u organizaciji RC Brusnica, ekipe su se natjecale u spravljanu klasičnog gulaša od jedne ili više vrsta mesa. Za drugu kategoriju izabrano je ocjenjivanje rakije (kruška) a stručni žiri je ocjenjivao miris, okus, bistrinu i boju.

Među prijavljenih 16 ekipa odnosno 180 sudionika, najuspješnija ekipa u pravljenju gulaša bila je MK "UNITED" Žepče, drugo mjesto pripalo je ekipi "SAN MARINO" Kreševo a treće mjesto ekipi "BRACIKA I PRIJATELJI" iz Fojnice.

Što se rakije tiče, među 14 prijavljenih, prvo mjesto je osvojio Ivica Miletić-Korona iz Kreševa, drugo mjesto je osvojio Leo Tolo iz Fojnice a treće je osvojio Fragan Jurković-Lepi, Uskoplje.

Artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Kotlićijada

kotlicijada_brusnica_24.jpg

U Fojnici je protekle subote održana 14. po redu "Kotlićijada". I ove godine u organizaciji RC Brusnica, ekipe su se natjecale u spravljanu klasičnog gulaša od jedne ili više vrsta mesa. Za drugu kategoriju izabrano je ocjenjivanje rakije (kruška) a stručni žiri je ocjenjivao miris, okus, bistrinu i boju.

Među prijavljenih 16 ekipa odnosno 180 sudionika, najuspješnija ekipa u pravljenju gulaša bila je MK "UNITED" Žepče, drugo mjesto pripalo je ekipi "SAN MARINO" Kreševo a treće mjesto ekipi "BRACIKA I PRIJATELJI" iz Fojnice.

Što se rakije tiče, među 14 prijavljenih, prvo mjesto je osvojio Ivica Miletić-Korona iz Kreševa, drugo mjesto je osvojio Leo Tolo iz Fojnice a treće je osvojio Fragan Jurković-Lepi, Uskoplje.

Artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.