ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NOVI TRAVNIK

shutterstock_254845342.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela.

Dana 09.02.2021.godine oko 23,20 sati u mjestu Nević Polje, općina Novi Travnik, policijski službenici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a u saradnji sa policijskim službenicima PS Novi Travnik izvršili su kontrolu i pregled vozila marke VW Golf II, kojim je upravljao D.T. rođen 1990.godine, dok su kao putnici u vozilu zatečeni A.D. rođen 1996.godine  i A T. rođena 1996.godine, svi iz Travnika. Zbog nepoštivanja naredbe nadležnog kriznog štaba o zabrani kretanja građana u vremenu od 23,00 do 05,00 sati navedenim osobama su uručeni prekršajni nalozi. Prilikom kontrole i pregleda osobe A.D., kod istog je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.  

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 265 prekršajnih naloga, od kojih je 158 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. - priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17