ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sjećanja još svježa

 146546638_3513797945336090_4014602514672368565_o.jpg

 

Ove godine navršava se 13 godina od ubojstva Denisa Mrnjavca. Na današnji dan Denis je napadnut u sarajevskom tramvaju, a sutradan je preminuo. Iako su već prošle godine, početak veljače uvijek budi teška i tužna sjećanja na ovaj događaj, koji je potresao Lepenicu i Kiseljak, ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu. 

Ubojice Denisa Mrnjavca ukupno su osuđene na 25 godina zatvora. 

Za sutra u 11 sati je planirano polaganje cvijeća na tramvajskoj stanici kod Američke ambasade (Tehnička škola) u 11 sati. U 14 sati posjetit će se Denisovo vječno počivalište u Lepenici, na groblju Boljkovići. 

U 14 i 30 je na rasporedu ručak u motelu "Zigi" Han Ploča, dok će u 17 sati biti služena sveta misa zadušnica u crkvi svete Ane u Lepenici. 

Ispred Udruženja mladih "Denis Mrnjavac" i Denisove obitelji ističu da su svi ljudi dobre volje dobrodošli. 

Denisova majka Ana se u srijedu oglasila emotivnim facebook statusom : 

"Sine moj mili,
dolazi još jedna, trinaesta godišnjica od najtužnijeg i najmračnijeg dana u mom životu, a još uvijek ne vjerujem da se tako nešto surovo i gnjusno uopće moglo dogoditi, u punom tramvaju, naočigled svih 😥😥😥💔💔💔.
Sunce mamino, ovo su dani koje, na poseban način provodim s tobom, vrijeme kada se prisjećam svakog trenutka našeg zajedničkog života i sreće, vraćam tvoje dječačke nestašluke, naša skijanja i planine, tvoje petice iz latinskog i matematike i vješte prstiće kojima ispunjavaš prostor Beetovenovom Mjesečevom sonatom i Shopenovim Proljetnim valcerom. Tu je i neizmjerna radost ljetnih raspusta, posebno s Antoniem, na moru ili i u Americi..., tu su i najveći problemi svijeta: kako nacrtati čovjeka i razumjeti Antigonu?!
 
Sine moj mili, svakog trenutka, a posebno u ovim tužnim danima sve odiše tobom, svaki kutak ispunjavaš ljubavlju i najljepšim mirisima...
U ovim danima prisjetim se i prvog pogleda najljepše bebe na svijetu, od tog pogleda pa sve do zadnjeg: mamin si cijeli svijet!
Rođen da unosiš ljepotu življenja gdje god se pojaviš, u svaki prostor, to činiš i danas, samo na jedan drugačiji način.
I danas razgovaraš sa svojom mamom, istina zamijenili smo uloge, na svako moje pitanje sada ti imaš odgovor koji mi šalješ sjajem sunca ili daškom vjetra, ali dovoljno snazno da ZNAM da si to TI!
Hvala ti, najdraže moje, što si baš mene izabrao za mamu. Ponosna sam na sve što si uradio, na svaki tvoj dan i hvala što mi svakodnevno ulijevaš sigurnost življenja i ukazuješ kojim putem trebam ići, prema tebi...
Voljeno mamino, vječno živiš u mom srcu, a tvoja čista, nevina, dječija duša neka na nebu doživi sve ljepote koje su ti na zemlji nasilno prekinute i surovo uskraćene.
Pocivaj u miru i i maminoj ljubavi vječnoj, Sine moj 😓😓😓😓😓💔💔💔💔💔 Beskrajno te voli i ljubi tvoja mama, Ana".
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17