ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Skromno i uz epidemiološke mjere

dan opcine kiseljak 2018 5

Foto: Arhiv, Dan općine Kiseljak 2018.

 

Dan općine Kiseljak ove će godine zbog još aktualne borbe protiv pandemije biti obilježen skromno. Kiseljačani u ponedjeljak, 20.srpnja slave 776. godina od prvog spomena Kiseljaka odnosno Dan općine ali i patron Župe, odnosno blagdan zaštitnika iste, svetog Ilije Proroka.

Ove godine, izostat će neki prigodni, masovniji događaji u povodu Dana općine a oni koji su čak pokušani biti organizirani, poput utakmice odnosno gostovanja Hajdukovih juniora, su otkazani.

Svečana sjednica Općinskog vijeća bit će održana bez gostiju iz gradova prijatelja koji redovito dolaze iz Hrvatske i Mađarske (Koljnof, Kaštela, Zaprešić) a kako bi se što bolje ispoštovale epidemiološke mjere, sjednica će vjerojatno biti održana u gradskoj dvorani. Sve ostale aktivnosti svedene su na minimun, te će prije sjednice koja je planirana u petak u 18 sati biti održano samo polaganje vijenaca. U srijedu pak, 15. srpnja bit će održana likovna izložba našeg akademskog slikara Zlatka Devića te otvorenje likovne kolonije.

Kada je riječ o patronu Župe, prema riječima župnika fra Zorana Vukovića, već tradicionalno, vjernici će se pripremati na misama trodnevnicama u 18:00 sati (petak, subota, nedjelja) dok će svečano misno slavlje u ponedjeljak u 11:00 sati predvoditi fra Bruno Ćubela profesor sa Franjevačke teologije u Sarajevu.

Ipak, na radost mališana, ni ove godine neće izostati tzv. zabavni parkovi sa sadržajima poput ringišpila.

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17