ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NSBiH

nsbih logo

 Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na telefonskoj sjednici razmatrala je molbu FK Borac Banja Luka, kojom se traži odobravanje odigravanja utakmica preostala dva kola Premijer lige BiH uz nazočnost publike.

Odbor za natjecanje je dao suglasnost za odigravanje utakmica uz nazočnost publike na stadionima klubova čije se sjedište nalazi na području na kojem je od nadležnog kriznog stožera dozvoljena publika na sportskim događajima, priopćeno je iz NSBiH.

- Uzimajući u obzir činjenicu da je epidemiološka situacija u BiH značajno poboljšana, 19. svibnja Vlada Republike Srpske, odnosno Republički stožer za izvanredne situacije je na 86. sjednici usvojio Zaključak broj: 86-1/21, a kojim se u članu 5. dozvoljavaju natjecateljske aktivnosti sportskih organizacija i sportista uz nazočnostpublike, uz strogo pridržavanje mjera propisanih od strane JZU “Institut za javno zdravstvo Republike Srpske”.

Shodno prednje navedenom, Odbor za natjecanje NSBiH je razmotrio predmetnu molbu, uzeo u obzir sve činjenice i okolnosti koje se odnose na značajno i kontinuirano ublažavanje ranije propisanih mjera od strane nadležnih kriznih stožera, suglasnost Odbora za sportsku medicinu NSBiH i suglasnost Odbora za stadione i sigurnostNSBiH, te jednoglasno donosi gore navedenu odluku - navodi se u priopćenju.

artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17