ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
"U Hrvatskoj si samo turist"

borna Sosa

 

Službena navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije "Mi Hrvati" oglasila se na svom Instagram-profilu gdje je prokomentirala izbor dosadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca Borna Sose da u budućnosti zaigra za Njemačku.

Njihovo javno, otvoreno pismo prenosimo u cijelosti:

- Poštovani Herr Sosa

ovu sliku dobro zapamti, jer ovaj sveti dres više nikada nećeš obući. Odbio si igrati za zastavu za koju su generacije tvojih dojučerašnjih sunarodnjaka prolijevale krv i suze, za čije stvaranje su mnogi živote dali. Rekao si NE navijačima koji su u Stuttgartu stali uz tebe i kada nije išlo. Rekao si NE prilici o kojoj svako dijete sanja od trenutka kada prvi put dodirne loptu - navodi se u pismu i nastavlja: 

- Umjesto ponosnih suza koje je stojeći uz LukuIvana Domagoja sa zastavom u ruci slušajući hrvatsku himnu prolijevao Darijo Srna ti ćeš stajati uz IlkayaEmrea Thomasa na drugoj strani terena i diviti se toj ljubavi koja je tebi strana. Tvoj dom su sada Stuttgart i Berlin, a u Hrvatskoj si turist. Sjeti se svoga izbora kada ti ne bude jasno zašto ne osjećaš moć ljubavi tribina prekrivenih kockicama za koje je Šime riskirao karijeru, zbog kojih je Ivanu prijetila cijela Švicarska, a Mateo kao klinac napustio Austriju. Ako ne znaš odgovor oni ga znaju, mi ga znamo: NIJE U ŠOLDIMA SVE! Jedna je sveta zastava, jedan je sveti dres! Tebi njemački, nama hrvatski - stoji u pismu udruge "Mi Hrvati".

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17