ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Reprezentativna akcija u studenom

tema_s_naslovnice.jpg

 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za utakmice u studenom.

Na popisu su tri vratara : Domagoj Livaković,Simon Sluga i Ivo Grbić, a Lovre Kalinić dobio je pretpoziv. Od obrambenih igrača, poziv su dobili Domagoj Vida,Dejan Lovren, Borna Barišić, Filip Uremović, Dario Melnjak, Domagoj Bradarić i Duje Ćaleta-Car. Odmah upada u oči izostanak Jedvaja, koji ne igra za svoj klub, a i u reprezentaciji u posljednje vrijeme ne igra dobro. Jedvaj je dobio pretpoziv, kao i Juranović,Škorić i Pongračić. Na popisu nema desnog beka, Vrsaljko je ozlijeđen, a zamjene su nedovoljno dobre i tu poziciju pokriva Uremović. Pongračić je dobio pretpoziv jer nije sigurno hoće li se oporaviti od mononukleoze.

Vezni red je tradicionalno najbolji, a čine ga Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Marko Rog, Marcelo Brozović i Milan Badelj. Pretpoziv je dobio Toma Bašić, koji je sjajnim igrama u Bordeauxu sve bliže reprezentaciji i čeka otkaz nekog od igrača da uskoči u kopačke.

Od napadača, poziv su dobili Andrej Kramarić, Ivan Perišić, Ante Budimir, Josip Brekalo, Bruno Petković i Mislav Oršić. Petković usprkos lošijim izdanjima ostaje u reprezentaciji, a Budimir je svoj poziv opravdao požrtvovnošću na prethodnim reprezentativnim akcijama. Oršić je u Dinamu standardno dobar, te u izostanku Rebića ima svoje mjesto. Rebić je dobio pretpoziv, jer nije sigurno hoće li se oporaviti i hoće li biti spreman za reprezentativne susrete.Osim Rebića, pretpoziv je dobio i Čolak, koji u PAOK-u ne igra dobro.

 

Hrvatska u studenom prvo igra prijateljski susret s Turskom, a potom slijede susreti Lige nacija sa Švedskom u Solni, i sa Portugalom u Splitu.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17