ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Darun/Stop MHE

darunstop.jpg

 

Sudačka nadoknada dobila je nove prvake! Nakon upornog hrvanja UD Čike i Milwalla na tronu, sinoć se titulom okitila ekipa Darun/Stop MHE! Kvizu je prisustvovalo osam ekipa, što je nešto lošiji odaziv, jer su ekipe iz SBK imale neke druge planove.

Tri ekipe borile su se za prvo mjesto, a na kraju je kroz cilj prva prošla ekipa Darun/Stop MHE. Riječ je o mješovitoj ekipi sastavljenoj od igrača ekipa Darun Strašni i Stop MHE, koja je par puta bila blizu titule, ali obično bi posustajali u posljednjim serijama pitanja.Žepče je bilo sretno za ovu sjajnu ekipicu.

Drugo mjesto pripalo je domaćoj žepačkoj ekipi UD Čika, dok je Milwal ovaj put dohvatio broncu, bez Gudelja. Handrmolje iz Zenice su došle do četvrtog mjesta, usprkos činjenici da su došli sa samo dva kvizaša.Gajbu za bonus pitanje je pokupila ekipa Mali signali, a uručeni su i Tuborg paketi za pobjednike online kvizova.

Za dva tjedna kviz seli u Busovaču, i to na otvoreno. Domaćin je Caffe MD, na čijoj će se terasi kvizoljupci natjecati za laskavu titulu.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17