pl rk bila turnir

U nedjelju, 24. ožujka u Novoj Biloj s početkom u 12 sati bit će odigran rukometni turnir “IGRAJMO RUKOMET – ŠIRIMO PRIJATELJSTVO” u okviru Dana općine Travnik. Pored domaćina, na turniru sudjeluju još RK Kiseljak, RK Žepče te ŠR Travnik. Turnir će otvoriti domaćini protiv ekipe Kiseljaka, a zatim slijedi omjer snaga Žepčaka i Travničana.

Nakon dvije polufinalne utakmice, kratkom utakmicom predstavit će se najmlađi članovi RK Nova Bila kojih je sada više od 30, a bit će podijeljeni u dva tima i igrat će jedni protiv drugih.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u 14:30, dok je finalna utakmica planirana u 15:20. Turnir su podržali Hrvatska udruga mladih središnje Bosne i GBT.

Ovaj rukometni turnir je naš mali dar ovogodišnjoj manifestaciji Dani općine Travnik kao znak zahvalnosti Općini Travnik za nesebičnu podršku našem klubu. Uvjeren sam da će ovaj rukometni dan biti pravi spektakl za sve sudionike te da će uz lijepa iskustva, iz Nove Bile ponijeti i nova prijateljstva. Pozivamo sve mještane, ljubitelje sporta, a posebno roditelje naših članova da svojom nazočnošću podrže trud svoje djece te aktivnosti našeg kluba, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17