ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čović čestitao Plenkoviću

covic plenk mo

Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andrjeu Plenkoviću i HDZ-u Hrvatske na odličnom izbornom rezultatu. "Upućujem Vam čestitku na ostvarenom uspjehu naše sestrinske organizacije u cjelini i svih kandidata koji su je predstavljali na ovim lokalnim izborima.

Zajedništvo koje ste živjeli u ovih mjesec dana službene kampanje, ali i ono koje živimo preko 30 godina, motivira nas da našu Hrvatsku izgrađujemo još jače za sve buduće generacije i hrvatski narod u cjelini diljem svijeta. Neka ovaj rezultat bude snažan zamah za sve nove izazove i nove uspjehe koje ćete ostvariti", poručio je Čović, priopćeno je iz HDZ-a BiH.  "Vaš uspjeh je i ogroman motiv za HDZ BiH u rješavanju hrvatskog nacionalnog pitanja u Bosni i Hercegovini i onemogućavanju diskriminacije našeg naroda. Snaga zajedništva hrvatskog naroda je najjača komponenta našeg identiteta i našeg nacionalnog bića.

Nedavna akcija naših načelnika i gradonačelnika za pomoć Petrinji, Sisku i prostoru Banovine samo je mali dio onoga što kao narod  baštinimo skupa posljednjih 30 godina. Dragi premijeru Plenković, dragi prijatelji,  još jednom čestitam Vam na ostvarenom izbornom rezultatu i veselim se svim zajedničkim projektima za opće dobro hrvatskog naroda", navodi Dragan Čović.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17