ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
HDZ zadovoljan izbornim rezultatom

hdz_bih_predsjednistvo.jpg

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH održalo je u ponedjeljak online sjednicu na kojoj su analizirani neslužbeni rezultati izbora, kao i stranačka pozicija u lokalnim sredinama.

Istaknuto je zadovoljstvo s osvojenih 20 načelnička i gradonačelnika i više od 300 vijećničkih mjesta, iako su rezultati još uvijek neslužbeni. Ocijenjeno je kako su stranački dužnosnici na lokalnim razinama radili dobro svoj posao, što su glasači prepoznali, te je HDZ BiH na održanim lokalnim izborima zadržao povjerenje glasača i poziciju stožerne stranke Hrvata u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz HDZ-a BiH, prenosi Fna.

Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za lokalne izbore u BiH, predstavila je izborne rezultate, rad i aktivnosti stožera u kampanji.

"Dobiveno povjerenje mora se opravdati nakon formiranja lokalnih vlasti te nastaviti predano raditi za opći interes u lokalnim sredinama. Zajedništvo koje iskazujemo jasan su pokazatelj i naše odgovornosti za obranu interesa, političke i institucionalne jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH. Nesebično zalaganje i ostvareni rezultat i uspjeh, moraju biti poticaj na još predaniji rad u našim lokalnim sredinama s jasnim ciljem očuvanja hrvatskog identiteta, razvoja naših sredina kroz gospodarski rast i razvoj. Potpora i povjerenje koju kontinuirano dobivamo, obvezuje nas i na još veću odgovornost", zaključeno je na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH.

Predsjedništvo HDZ-a BiH komentiralo je i aktivnosti za lokalne izbore za Gradsko vijeće Mostar te je naglašeno je kako će Predsjedništvo sve aktivnosti staviti u funkciju izbora.

"Kao stožerna stranka hrvatskog naroda HDZ BiH je ponudio najkvalitetnija rješenja za nagomilane probleme u Gradu Mostaru, a predstavljeni program obuhvatio je sva ključna pitanja od kojih ovisi budućnost grada a izborni rezultat HDZ-a BiH će omogućiti brzu uspostavu vlasti u Gradu Mostaru", poručili su iz HDZ-a BiH.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17