ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Smiješne naknade

novalic fna

Vlada Federacije BiH na čelu s premijerom Fadilom Novalićem dala je dva poslovna prostora u Visokom, u ulici Alije Izetbegovića, na petogodišnje korištenje Stranci demokratske akcije – Općinskom odboru Visoko, objavljeno je u Službenim novinama Federacije BiH.

Poslovni prostori se nalaze u ulici Alije Izetbegovića na broju 77. Jedan je površine 55 kvadratnih metara i daje se uz mjesečnu naknadu od 10 KM s uračunatim PDV-om, a drugi površine 146,69 kvadratnih metara i daje se uz mjesečnu naknadu od 30 KM s uračunatim PDV-om.

Indikativno je da je odluka Vlade Federacije BiH, koja pogoduje ogranku Stranke demokratske akcije iz Visokog, gdje su na proteklim izborima doživjeli poraz, uslijedila uoči lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini, piše Klix.ba.

Zadužena je Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH da sa Strankom demokratske akcije – Općinski odbor Visoko zaključi ugovor o privremenom korištenju kojim će se urediti pitanja naknade za komunalne usluge i održavanje infrastrukture./HMS/

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17