Video

hrv vojska

Hrvatska danas obilježava Dan državnosti. Pripadnici i pripadnice Hrvatske vojske tim povodom snimili su prigodnu čestitku.

Hrvatska vojska sudjelovat će u svečanom obilježavanju Dana državnosti Republike Hrvatske koji će se održati u Zagrebu, u subotu, 30. svibnja 2020. godine prigodnim programom.

U jutarnjim satima održat će se polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Gradskom groblju Mirogoj, a potom će se u crkvi Svetog Blaža u Zagrebu održati sveta misa za domovinu koju će predvoditi kardinal Josip Bozanić.

Središnja svečanost započet će u 11.45 sati ispaljivanjem 30 svečanih plotuna s Medvedgrada u čast tri desetljeća hrvatske državnosti i preletom borbenih aviona MiG-21 iznad Grada Zagreba.

Na Markovom trgu od 12 sati održat će se program koji uključuje svečanu ceremoniju Velike smjene straže u izvedbi Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga Republike Hrvatske te prigodan glazbeni program, a od 17.00 sati na Sveučilišnoj livadi Jazz orkestar Hrvatske vojske održat će prigodni koncert.

Za vrijeme programa na Markovom trgu na snazi će biti posebna regulacija kretanja, a za predstavnike medija bit će osiguran prostor za praćenje ceremonije Velika smjena straže.

Povodom dana državnosti pripadnici i pripadnice Hrvatske vojske snimili su impresivnu čestitku, koju možete vidjeti u videu.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17