Stanje se normalizira

hdz zup onlin

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović održao je u petak video sastanak s predsjednicima županijskih vlada izabranih uime HDZ-a BiH i ravnateljima županijskih uprava civilne zaštite, na kojem je zaključeno da je zdravstveno stanje na terenu kao i ukupna epidemiološka situacija u županijama povoljna i prihvatljiva.

Stav predsjednika vlada i županijskih stožera je da se uputi inicijativa prema Federalnom stožeru da se odluka o proglašenju pandemije i stanja nesreće stavi izvan snage, jer su stvoreni svi uvjeti za takvu odluku i normalizaciju stanja, naglašeno je tijekom sastanka.

Stanje se normalizira, ali se mora biti na oprezu još jedno vrijeme te se higijenske mjere i mjere socijalne zaštite i razmaka moraju nastaviti provoditi, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Zaključeno je da će mjerodavne zdravstvene ustanove, kao i ministarstva zdravstva, i dalje pratiti ukupno zdravstveno-epidemiološko stanje i reagirati na vrijeme po potrebi.

Sa sastanka je upućena zahvala zdravstvenim, policijskim, djelatnicima Civilne zaštite i svima koji su u davali i daju doprinos u borbi protiv pandemije i omogućili pristup uslugama i proizvodima nužnima za svakodnevni život žitelja u BiH, navodi se u priopćenju.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos3
  • RADOJE

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • Radoje 2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17