ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
PRIOPĆENJE

sabor hdz mo

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH, kao izabrani politički predstavnik hrvatskog naroda, oglasila se u srijedu priopćenjem za javnost u kojem potvrđuje svoju apsolutnu posvećenost europskom putu i pozdravlja zalaganja Europskog vijeća koje prepoznaje europsku budućnost BiH.

"Zaključci Europskog vijeća od 10. prosinca 2019. godine su, pozdravljajući povijesni čin predaje zahtjeva za članstvo BiH u EU, ukazali na nužne korake ka postizanju napretka temeljenog na zajedničkom radu, prepoznajući europsko opredjeljenje bh. žitelja", navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

Sukladno sa zaključcima u kojima se pozdravlja imenovanje mandatara za novi sastav Vijeća ministara BiH, HDZ BiH je pozvao na žurno formiranje Vijeća ministara kako bi se nastavljanjem europskog puta što ranije dobio status države kandidata.

„Dužnosnici HDZ-a BiH i HNS-a BiH neumorno će nastaviti sa zalaganjima kako bi Bosnu i Hercegovinu približili Europskoj uniji, potičući ispunjavanje europskih ciljeva koji su sadržani u težnji za stabilnom, modernom, razvijenom i multietničkom europskom domovinom“, poručuju u priopćenju.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17