• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

studentska konferencija

Fakulteti poslovne ekonomije kao i informacijskih tehnologija koji djeluju pri Sveučilištu/Univerziteta "Vitez" u Vitezu, organizatori su Prve studentske konferenciju pod nazivom "SKEI 2016". Konferencija će se održati 7. i 8. svibnja 2016. godine u Vitezu i ima međunarodni karakter.

Cilj Konferencije je omogućiti razmjenu znanja i poslovnih iskustava sudionicima te gostima skupa; studentima, profesorima, gospodarstvenicima, ustanovama. Kako naglašavaju organizatori, namjera je prije svega pružiti mogućnost studentima završnih godina studija, kao i diplomiranim studentima da predstave svoja istraživanja, inovativna i primjenjiva rješenja iz šireg spektra oblast; menadžmenta i marketinga, poduzetništva, financija i računovodstva te poslovne informatike. Naime, studenti fakulteta poslovne ekonomije i informacijskih tehnologija radeći na svojim završnim radovima, istražuju, inoviraju te pružaju rješenja za određene poslovne situacije. Najavljena Konferencija omogućit će im da svoja dostignuća predstave i široj javnosti, kao i da uspostave i prošire poslovne mreže korisne za njihov daljnji profesionalni razvoj. Istraživanje može biti izazov koji neke od studenata usmjerava u pravcu razvoja akademske karijere, dok drugima pruža korisno iskustvo za rad u praksi.

"Predstavljanje najboljih radova studenata na ovoj Konferenciji omogućuje skidanje prašine s bogate riznice znanja", kazala je doc.dr. Jamila Jaganjac, prodekanica Fakulteta poslovne ekonomije i koordinatorica programskih aktivnosti Konferencije.

Mogućnost sudjelovanja na Prvoj studentskoj konferenciji imaju i studenti drugih visokoškolskih ustanova, a koji, u skladu s ciljevima Konferencije, žele na ovaj način prezentirati svoje završne radove. Više informacija o ovome događaju, studentskom organizacijskom timu i partnerima događaja, zainteresirani mogu dobiti na web stranici: Sveučilišta/Univerzitetahttp://unvi.edu.ba/onama/konferencije/skei.

O detaljima i pitanjima vezanim za Prvu studentsku konferenciju, zaintzeresirani s članovima organizacijskog tima mogu komunicirati i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/skei2016/?fref=ts, priopćili su iz Sveučilišta/Univerziteta Vitez.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17