• LEDA 2

step-2015-jajce

Posljednji vikend u svibnju u Jajcu će biti u znaku Drugog Sajma turizma i eko proizvoda STEP 2015., a taj događaj označit će i početak turističke sezone u tom gradu. Iz Općine Jajce navode da se očekuje da novi i obogaćeni sadržaji privuku veliki broj izlagača i posjetitelja.

Sajam će biti održan na otvorenom, u središtu grada, između dvije kapije. Okupit će proizvođače eko proizvoda, predstavnike turističkih agencija i tour operatera, hotelijere i ugostitelje iz svih gradova BiH, ali i inozemstva.

Generalni pokrovitelj Drugog Sajma turizma i eko proizvoda STEP - Jajce 2015. je Općina Jajce, a nositelj aktivnosti je Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca.

Jajce je grad s 28 nacionalnih spomenika i bogat prirodnim ljepotama. Sajam ima za cilj oblikovati i na najbolji način promovirati kulturno historijsku baštinu i prirodne potencijale, pa će jedan od sadržaja Sajma biti i okrugli sto namijenjen sudjelovanju dijaspore u razvoju turizma na području Jajca.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • LEDA

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • LEDA

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17