• LEDA 2

DSC_1516.JPG

Pub kvizovi sve su popularniji, da tako bude i u našem području brine se ekipa iz Caffe Garage  koja je nakon prošlogodišnjih 13 izdanja kviza u ovoj sezoni pripremila kviz ligu i tako u Kreševu napravila zavidnu kviz scenu.Od prošle jeseni ekipe su se kroz 25 izdanja kviza, 1625 pitanja i 50 asocijacija borile za titulu najbolje.

Više nego zasluženo prvo mjesto osvojila je ekipa Brnjaci bb ispred nijansu slabijeg Pub Riversidea iz Fojnice na drugom mjestu i domaće ekipe Kreševosaurusa na trećem mjestu. Zavidno znanje pokazale su i ostali igrači, a među prvih deset našli su se i Teorija velikog prasca, Prikaze, Wiskipedija, Klub obožavatelja poezije Ante Stanića, Tri put sam ga kratio na brenti i Winter is coming.

kvizslicice.jpg

Kroz završnu večer mahom su se provlačila najzanimljivija pitanja iz prethodnih izdanja. Dva su zasigurno obilježila ovogodišnje kvizove. To su ono iz kategorije filma koje je glasilo:  "Bijeg iz Gulaga” je još jedna prejaka drama, o skupini bjegunaca iz ruskog logora. Za 50 bodova navedite imena likova: Mladog Poljaka, Amerikanca, Jugoslovena, Mlade Poljaknje i Ruskog zatvorenika i kockara" i ono iz svijeta tehnologije: "Poredajte boje u Google logotipu".

Kako bi nagradili natjecatelje pored vrijednih nagrada organizatori su u finalnoj večeri pripremili majice za sve natjecatelje sa interesantnim motivima vezanim za njihove kreativne nazive. 

Dodijeljene su i simbolične nagrade za najbolje pojedince u raznim kategorijama, a posebno se izdvaja ona uručena Vedranu Grgači za najboljeg kvizaša.
Na samom kraju najavljena je i nove sezona od iduće jeseni.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17