ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policija zsb izvjesce

Dana 3. svibnja, oko 14,40 sati, policijski službenici su pored jezera u mjestu Zanesovići, općina Bugojno pronašli razbacane detonirajuće kapisle, sporogoreći štapin i trotilske metke. Odmah su poduzete mjere na osiguranju područja, kako bi se izbjegla opasnost za prolaznike, a službenici civilne zaštite pozvani su da uklone pronađena eksplozivna sredstva. Radeći na otkrivanju izvršitelja došlo se do saznanja da se u vezu sa ovim kaznenim djelom može dovesti osoba I.S. (1969.) iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, koji je pronađen i lišen slobode. Nad istim će se provesti kriminalistička obrada, a zatim će biti podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja opće opasnosti.

Tijekom posljednja 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su četiri kaznena djela, a radi se o dvije teške krađe, jednom izazivanju opće opasnosti i jednom oštećenju tuđe stvari.

Evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira, a radi se o omalovažavanju ovlaštene službene osobe.

Dogodile su se tri prometne nezgode u kojima su tri osobe lakše povrijeđene.

Iz prometa su isključena dva vozila i četiri vozača motornih vozila, uručeno je 49 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarima evidentirano je 13 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17