ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

Javni RTV servis – Radio Bosne i Hercegovine nominirao je bend Holographic Human Element iz Travnika za sudjelovanje na najvećoj europskoj sceni glazbenih talenata.

Travnički rock bend Holographic Human Element predstavljat će Bosnu i Hercegovinu 15. siječnja 2016. godine na prestižnom festivalu Eurosonic u nizozemskom gradu Groningenu. Ovo je najveći europski festival koji pruža šansu talentima da prvi put budu viđeni na jednoj od 36 scena za nastupe više od 300 bendova.

Eurosonic Noorderslag je pan-europska glazbena platforma, zamišljena kao mjesto okupljanja i povezivanja mnogobrojnih aktera sa europske glazbene scene. Trideseto izdanje festivala okupiće skoro četiri tisuće profesionalaca iz glazbene industrije (izdavača, menadžera, booking agenata, festivalskih urednika, predstavnika glazbenih medija i drugih).

Nastup na ovom festivalu je idealna prilika za mnoštvo europskih bendova i autora da se predstave ljudima koji su u potrazi za glazbenim talentima, potencijalnim novim zvijezdama. Striktna pravila nalažu da na Eurosonicu sudjeluju glazenici koji imaju predispozicije za međunarodni uspjeh, a svaki učesnik svoj 45-minutni program mora izvesti uživo.
Suorganizator festivala je Europska unija za radiodifuziju (EBU), a bend Holographic Human Element je za sudjelovanje nominirao Javni radio-televizijski servis BiH – BH Radio 1. Podsjećanja radi, na ovom festivalu su u organizaciji BH radija 1 već sudjelovali Adi Lukovac, te bendovi Dubioza kolektiv i Sikter (2004-2006).

Činjenica da su organizatori prihvatili nominaciju za sudjelovanje Holographic Human Elementa u okviru programa koji predlažu članice EBU mreže potvrda je kvaliteta rada mladih Travničana, koji u svojoj dosadašnjoj karijeri imaju desetine nastupa širom BiH, regije i ostatka Europe, a šira ih je javnost imala priliku upoznati i kao pobjednike Zaječarske gitarijade 2014.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17