× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti
  • Prihodi sve manji

prirodni-med-petrovic-prodaja-meda-kako-pčele-prave-med-02-1024x703.jpeg

 

Nagle promjene temperature, kao što su izuzetno visoke temperature u lipnju i suša, a prije toga kišovit svibanj, uticale su da i ove godine prinosi meda budu loši, a ništa bolje neće biti ni u narednom razdoblju, ističu predstavnici udruga pčelara u BiH.

Međutim, tvrde da cijene meda zasad ipak neće ići naviše. Damir Barašin, predsjednik Saveza udruga pčelara RS-a, za "Nezavisne" kaže da je situacija ista u posljednje tri-četiri godine, prenosi Večernji.

"Pčelari su u zaista nezavidnoj poziciji. Već nekoliko godina su bez prinosa, a mi imamo dobar dio pčelarske populacije koja živi isključivo od pčelarstva i hrane obitelj od toga", rekao je Barašin.


 

artinfo.ba

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST
  • Prihodi sve manji

prirodni-med-petrovic-prodaja-meda-kako-pčele-prave-med-02-1024x703.jpeg

 

Nagle promjene temperature, kao što su izuzetno visoke temperature u lipnju i suša, a prije toga kišovit svibanj, uticale su da i ove godine prinosi meda budu loši, a ništa bolje neće biti ni u narednom razdoblju, ističu predstavnici udruga pčelara u BiH.

Međutim, tvrde da cijene meda zasad ipak neće ići naviše. Damir Barašin, predsjednik Saveza udruga pčelara RS-a, za "Nezavisne" kaže da je situacija ista u posljednje tri-četiri godine, prenosi Večernji.

"Pčelari su u zaista nezavidnoj poziciji. Već nekoliko godina su bez prinosa, a mi imamo dobar dio pčelarske populacije koja živi isključivo od pčelarstva i hrane obitelj od toga", rekao je Barašin.


 

artinfo.ba

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.