ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ana Perić

anina_stvaraonica.png

 

Ana Perić odlučila je unovčiti svoj hobi. Ana se u slobodno vrijeme bavi oslikavanjem šalica, koje su idealan poklon za razne prigode. U Anina stvaraonica

nastaju prelijepa mala remek-djela, rađena s puno pažnje i ljubavi. Osim šalica, vješto oslikava i krigle, čaše, boce , i sve vrste posuđa.

S radom je počela nedavno, uvidjevši da to nedostaje u našem gradu. Najprije je svoje radove poklanjala bliskim ljudima, a potom je odlučila osnovati i facebook i instagram stranicu, kako bi svoje radove dijelila sa što više ljudi. Ubrzo su pristigle i prve narudžbe, a prve reakcije su bile i više nego pozitivne. 

Kako nam kaže Ana, oduvijek voli kreativne i drugačije stvari, a ovo je bio jedan od njenih načina za ispoljavanje kreativnosti.

Posao zahtijeva puno predanosti i smirenosti. 

"Šalice dekoriram fimo masom, koju najprije oblikujem zatim pečem te na kraju pričvrstim za podlogu. Vrijeme izrade ovisi od kompleksnosti motiva ali i od inspiracije tako da nemam neko točno određeno vrijeme izrade za pojedinačnu šalicu", kaže naša sugovornica. 

krigla.jpg

Ana šalice oslikava sama, a najčešće radi u večernjim satima, nakon napornih obaveza, kada sve miruje. To vrijednoj Kiseljačanki predstavlja vid opuštanja i bijega od svakodnevnice. 

Šalice su idealan poklon koji će se dugo pamtiti. Ova unikatna i personalizirana rukotvorina sigurno će obradovati vaše bliske osobe, i naći posebno mjesto. U vidu suvenira, ove prelijepe šalice dostupne su i u Hotelu Bank u Kiseljaku. Bliži se Dan žena, ukoliko ne znate što pokloniti vašoj majki, baki, djevojci ili ženo šalice su idealne,i vjerujemo da nećete razočarati. 

 
šalica_baka.jpg
 
 
šalice_bank.jpg
 
šalica_baka.jpg
boca.jpg
 
BM/artinfo.ba
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17