ASA

milka asa skoda

U direkciji ASA osiguranja nedavno su uručeni  ključevi novog vozila Škoda Fabija za klijenticu Milku Marjanović iz Kreševa. Milka je kao i ostalih skoro 8000 klijenata zaključila policu osiguranja od auto- nezgode (AN) i na taj način sudjelovala u nagradnoj igri „Sa Fabijom bez fobije od nezgode“ koju je organiziralo ASA Osiguranje.

Glavni cilj nagradne igre je bio motivirati klijente da prilikom zaključenja obaveznog autoosiguranja od autoodgovornosti zaključe dodatnu, dobrovoljnu policu osiguranja te na taj način svoju bezbrižnost prilikom svakodnevnog korištenja vozila učine potpunom.

„Zašto? Zato jer spomenuto osiguranje od autoodgovornosti podrazumijeva naknadu štete trećim licima bilo da se radi o oštećenju na vozilu i/ili povrede ili smrti treće osobe. Ovim osiguranjem ne osiguravamo ni sebe ni naše suputnike u vozilu a upravo polica AN osiguranja to omogučava. AN pokriva rizik od smrti i trajnog invaliditeta vozača i putnika kao posljedica nesretnog slučaja i to po cijeni od 12KM godišnje“ poručuju iz spomenutog osiguranja.

Pored glavne nagrade, uručene su i utješne nagrade tako da je LED TV dobila sretna dobitnica Dženita Poturak u Goražde a dva mountain bike-a su uručena klijentima iz Sarajeva, Mehmedaliji Tribiću odnosno Enveru Ajanoviću.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17