ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
RODITELJI OPREZ!

policija-traka-620x310.jpg

Foto: Ilustracija

Na području Kobiljače u općini Kiseljak danas je pronađen desetogodišnji dječak koji je istog dana otet na području susjedne općine Ilidža.

Na putu do škole otela ga je zasad nepoznata osoba ili više njih, a otmičari su, prema dojavi građana koji su ga oučili i prijavili policiji, koristili bijelo kombi vozilo.

Prema informacijama koje smo dobili iz policijskih ali neslužbenih izvora, dijete je vraćeno obitelji, odnosno predato je ocu.

Više informacija o ovom slučaju koji svakome roditelju doslovno ledi krv u žilama imat ćemo nadamo se sutra jer večeras nismo uspjeli dobiti službenu potvrdu ovog teškog zločina niti više detalja o slučaju koji je nakon MUP-a Srednjobosanske županije predat u nadležnost policije na Ilidži u Sarajevskoj županiji.

No, i neslužbene inforacije o otmici dovoljan su alarm za uzbunu i poziv roditeljima da dodatno pripaze na svoju djecu.

Mnogi roditelji već razmjenjuju informacije o otmici, a prema svjedočenjima nekih od njih koji su nam se javili, oteti dječak sjeća se da je kombi imao klizna vrata, da su mu otmičari stavili crnu vreću na glavu. Što se dogodilo pa su ga ostavili na Kobiljači dječaku koji je u stanju potpunog šoka nije jasno. Dijete je prestrašeno i uplakano potražilo pomoć ljudi koji žive u blizini, a oni su obavijestili policiju koja ga je vratila njegovoj obitelji.

Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17