ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čestit Božić i sretnu Novu godinu žele Vam
Specijalistička podrška

IMG 0039 820


U suradnji s Kantonalnom upravom za civilnu zaštitu SBK/KSB, dana 27.11.2020.godine u prostorijama Jedinice za specijalističku podršku MUP-a Srednjobosanskog kantona, izvršena je podjela Certifikata o sticanju ronilačke kategorije – Ronilac sa dvije zvijezde P2* i CEDIP - ronilački specijalistički kursevi.

Certifikate za 5 policijskih službenika Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su između ostalog angažirani i u Službi za zaštitu i spašavanje u vodi i pod vodom, uručili su Policijski komesar Faik Adilović i Direktor po ovlaštenju KUCZ Ivan Ljubas, a dodjeli certifikata nadzočili su i Edim Nesimi - Pomoćnik direktora za pravne, opće i materijalne poslove, strukturu i obuku KUCZ i Dalibor Šantić - Načelnik Sektora uniformirane policije MUP-a SBK.

Ova obuka je nastavak procesa usavršavanja i osposobljavanja svih pripadnika Službe za zaštitu i spašavanje na vodi i pod vodom, koja je osnovana na temelju suradnje MUP-a  i Kantonalne uprave za civilnu zaštitu SBK/KSB. Dostignuta razina obuke omogućava obavljanje složenijih poslova i zadataka, kako iz domena policijskih poslova i zadataka, tako iz domena zaštite i spašavanja ljudi i imovine.

U narednom razdoblju planira se nastavak navedene suradnje, u cilju sticanja novih znanja i vještina, koje će doprinijeti efikasnijem rješavanju predstojećih sigurnosnih izazova.

Obzirom da je stanje sigurnosti na području našeg kantona zadovoljavajuće, realizacijom navedene obuke realno se očekuje da će isto biti dodatno poboljšano, stoji u služenom priopćenju. 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17