ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
33 rada iz četiri države

antonela_Strip_1_820.jpg


Antonela Karivan, učenica  VIII. 3 razreda Osnovne škole "Kiseljak"  prošle školske godine je sudjelovala na strip-natječaju povodom 4. Festivala dječjeg stripa "Ptičice u mreži", Gunja 2019, koji se odnosi na prevenciju nasilja na internetu.

Na ovom strip-natječaju izabrana su 33 rada učenika i učenica osnovnih škola iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije te uvrštena u Zbornik izabranih stripova, a među njima se nalazi i Antonelin strip koji nosi naziv "Moji problemi iz 2018.godine".

Kako je ove godine zbog epidemiološke situacije sve kasnilo, sa zakašnjenjem su stigle i zahvalnice i Zbornik, ali su svejedno izazvali jednaku sreću i ponos kod ove učenice. Tom prigodom Antoneli je ravnateljica Osnovne škole "Kiseljak" uručila zahvalnicu i Zbornik. Međutim, prepoznajući jedan takav uspjeh, u darivanje su se uključili i škola darujući Antonelu prigodnom knjigom te načelnik općine Mladen Mišurić-Ramljak prigodnim novčanim iznosom.
 
Antoneline mentorice na natječaju su bile Marijana Kobačić, nastavnica hrvatskog jezika i Andrea Raguz, Antonelina asistentica u nastavi. antonela_strip_820.jpg

T.Š. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17