ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Razmjena iskustava

tesanj gospodar posjeta

Općinsko vodstvo i gospodarstvenici općine Kiseljak jučer su u sklopu priprema revitalizacije Udruge gospodarstvenika posjetili Tešanj, točnije udruženje privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj.

U Izaslanstvu općine Kiseljak ispred Općine bili su načelnik Mladen Mišurić-Ramljak, tajnik Dragomir Lučić te šef Službe za gospodarstvo Nikola Grubešić te gospodarstvenici Miroslav Raguz, direktor firme Fiskus d.o.o. Kiseljak, Danijel Bojo- Bojo metal d.o.o. Kiseljak i Ivica Kubat, Kubat auto d.o.o. Kiseljak dok je Džemal Tokmo zamjenik direktora firme LH-TEC bio spriječen.

U Tešnju ih je dočekao načelnik općine Tešanj Suad Huskić te predsjednik UP "Biznis centar" Semir Kantić (vlasnik-direktor SSAM PLAST d.o.o. Jela) dok su sastanku nazočili i zamjenici predsjednika Senad Brka (vlasnik-direktor ABIAS d.o.o. Jelah) i Šemsa Mujaković (vlasnica-direktorica SUN PACK d.o.o. Tešanj kao i član UO Izudin Ahmetlić (vlasnik HIFA -OIL d.o.o. Tešanj), izvršni direktor Centra prof.dr.sc. Mesud Ajanović te tehnički tajnik Brina Šišić.

 

122514657_728226614756178_7822874046514180432_n.jpg

Podsjećamo, nedavno je u Kiseljaku pokrenuta inicijativa za ponovno pokretanje udruge gospodarstvenika koja bi okupljala poslovne ljude Kiseljaka s ciljem lakšeg rješavanja problema, komuniciranja s predstavnicima vlasti ali i jednostavnijeg izlaska na tržište. S tim u vezi, posjeta Tešnju je poslužila za dobru razmjenu iskustava jer je Tešanjska udruga nadasve dobar primjer.

Udruženje/udruga privrednika/gospodarstvenika „Biznis centar“ jelah-Tešanj je organizacija nevladinog i neprofitnog karaktera koja okuplja preko 140 uspješnih kompanija i obrtnika. Osnovano davne 2002.godine, inicijativom nekolicine gospodarstvenika, Udruženje se profiliralo kao vrlo pouzdan i bitan sudionik u stvaranju pozitivnog poslovnog ambijenta, kako za svoje članice, tako i za sve gospodarske subjekte na područje općine Tešanj.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17