ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Svečani početak za brucoše ipak online

sum sveuciliste.logo

Nova akademska godina i nastava na Sveučilištu u Mostaru izvodit će se u klasičnom obliku sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama, zaključak je kolegija uprave SUM-a i dekana fakulteta, predsjednika Studentskoga zbora, SUMIT-a i Ureda za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete.

Nastava na prvoj godini preddiplomskih studija na svim fakultetima će početi u klasičnom obliku dok će nastava na ostalim godinama preddiplomskih i diplomskih studija biti organizirana kroz kombinirani model, odnosno dio nastave će se izvoditi klasično, dio online, a sve u skladu s mogućnostima fakulteta vodeći računa o epidemiološkim mjerama. O rasporedu i načinu održavanja nastave, sukladno navedenom modelu, odluke će donositi svaki fakultet obzirom da svako znanstveno područje ima i svoje specifičnosti.

Obzirom na veliki broj studenata prve godine, svečani početak nastave bit će održan online zbog nemogućnosti organizacije takvoga događaja sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, a o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni, priopćeno je na službenoj stranici SUM-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17