ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
NCM Ivan Pavao II

Gromiljak_susret_2020_6.JPG

 

Još jedan ljetni susret s mladima održan je u srijedu 26. kolovoza, a ovoga puta djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetili su župu Blažene Djevice Marije Gromiljak. U suradnji sa s. Jelenom Jovanović, održan je susret sa 22 mladih, koji su bili dio susreta ispunjenog interaktivnim programom.

Gromiljak_susret_2020_3.JPG


Mladima je na početku susreta djelatnik Centra Josip Milanović predstavio aktivnosti i projekte NCM Ivan Pavao II., a zatim su Marija Puljić i Nadežda Mojsilović moderirale predstavljanje sudionika te su imali priliku razgovarati o promjenama koje je donijelo razdoblje pandemije koronavirusa, s kojim se sada svi suočavamo, kao i mogućnostima koje nam pruža vrijeme ispred nas. Osim razgovara i podjele iskustava, sudionici susreta su se zabavili i kroz sportske igre.

Gromiljak_susret_2020_5.JPG

Sportski program, koji je vodio djelatnik Centra za mlade Mario Tucaković za sudionike je bio posebno zanimljiv, jer su imali priliku pokazati timski i natjecateljski duh. Susret s mladima župe Gromljak završen je sv. misom, koju je predvodio župnik vlč. Jakov Pavlović. Mladi su na kraju podijelili svoje dojmove ovog susreta te izrazili želju da se ovakvi susreti nastave organizirati. NCM Ivan Pavao II. zahvaljuje s. Jeleni na gostoprimstvu i suradnji te se raduje budućim zajedničkim aktivnostima.

 

Nadežda Mojsilović/mladicentar.org

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17