ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Kiseljak

vijece kis srpanj

Općinsko vijeće Kiseljak sinoć je većinom glasova izglasalo Odluku o oslobađanju plaćanja naknade za privremeno zauzimanje javne površine za 2020. godinu


Općinsko vijeće Kiseljak oslobađa plaćanja naknade za privremeno zauzimanje javne površine (ljetne bašte) za 2020. godinu sve fizičke i pravne osobe koje se bave ugostiteljstvom, koje su registrirane ili posluju na području općine Kiseljak, a koje su izmirile obveze za privremeno zauzimanje javne površine za prethodnu godinu.

Služba za gospodarstvo, urbanizam, zaštitu okoliša i komunalne poslove će donositi Rješenja o privremenom zauzimanju javne površine u skladu sa Zakonom o privremenoj uporabi javnih površina na području Kantona Središnja Bosna, Planom privremene upotrebe javnih površina na području općine Kiseljak i drugim podzakonskim aktima ali neće obračunavati naknadu.

Odluka stupa na snagu narednog dana od dana donošenja, primjenjivat će se za 2020. godinu.

 

Kako stoji u obrazloženju, odlukama kriznog stožera FBiH u kontekstu proglašenja stanja prirodne nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa, zabranjen je rad fizičkim i pravnim osobama koje se bave ugostiteljstvom na području FBiH. Imajući u vidu da su takve odluke značajno financijski djelovale na ovaj sektor gospodarstva, Općinsko vodstvo se odlučilo na ovu vrstu pomoći koja je na godišnjoj razini vrijedna od 20 000-25 000 KM.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17