KSB

matura 19 kis

Ministarstvo obrazovanja KSB danas je poslalo preporuku ravnateljima srednjih škola o organiziranju maturskih zabava i mimohoda maturanata.

 Preporučuje se da srednje škole u KSB u dogovoru sa roditeljima i učenicima maturanata izaberru najbolji termin odražavanja zabava u svojoj općini za tekuću školsku godinu.

Preporučuje se školama da pravodobno rezerviraju adekvatan ugostiteljski objekt koji može pružiti usluge u utvorenom i zatvorenom prostoru, uz obvezno pridržavanje važećih higijensko-epidemioloških mjera u doba smanjene ali još uvijek pristune opasnosti od virusa.
Kod organiziranja zabava i mimohoda ravnatelji su dužni pridržavati se važećih mjera Zavoda za javno zdravstvo KSB, Kantonalnog stožera Civilne zaštite KSB i Naredbe Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva.

"Odluku o stavljanju van snage ove Preporuke donijet će nadležno Ministarstvo ukoliko se promjene uvjeti i kriteriji mjera nadležnih tijela a o čemu će škole biti blagovremeno obaviještene" stoji u dopisu koji potpisuje ministar Bojan Domić.

 Što se tiče općine Kiseljak, maturska zabava će prema  trenutno dostupnim informacijama biti 26. ili 27. lipnja a svečana promocija 30.lipnja.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17