ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Udruga Volim Vitez

godisnjak2019 vitez

U vremenu kada su gotovo sve aktivnosti ograničene zapovijedima kriznih stožera Udruga Volim Vitez javnosti je predstavila Godišnjak o radu Udruge u prethodnoj godini.

U ovoj publikaciji na ukupno 36 stranica pobrojane su najznačajnije aktivnosti Udruge Volim Vitez tijekom prošle godine, a sve je upotpunjeno zanimljivim fotografijama, isječcima iz medija o radu Udruge te zahvalom svima koji podupiru rad Udruge.

Imajući u vidi kako je javno predstavljanje Godišnjaka onemogućeno iz Udruge su odlučili isti predstaviti online putem, a svi zainteresirani mogu zatražiti svoj primjerak putem službene stranice Udruge Volim Vitez gdje je ova publikacija i elektronski dostupna. Također, jedan dio je distribuiran i putem pošte, a dio primjeraka uskoro će se naći u omiljenim viteškim okupljalištima te institucijama.

"U prvom godišnjaku prikazan je dio aktivnosti koje smo proveli u proteklih 12 mjeseci s ciljem promocije volonterskog i dobrotvornog rada te zahvale svima koji su ugradili sebe u našu priču kroz projekte obrazovnog, znanstvenog, kulturnog, športskog ili dobrotvornog rada“ poručili su iz ove Udruge u povodu promocije prvog Godišnjaka za koji kažu kako će postati tradicionalan.

 

 Godišnjak možete pogledati NA LINKU

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17