ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Oboreni rekordi

vlasic nova god docek

Foto: Faruk Koric 

Ulazak u 2020. godinu proslavljen je i na bh. planinama, a na Vlašiću je uz DJ-a i vatromet staru godinu ispratilo više tisuća posjetitelja.

Svi smještajni kapaciteti za Novu godinu na ovoj bh. planini bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Hotelijeri i drugi ugostitelji danima imaju pune ruke posla, a gosti iz cijele BiH te zemalja regije novu 2020. godinu odlučili su dočekati na otvorenom.

S obzirom na snježne padaline i otvorenje ski sezone na Vlašiću, organizatori novogodišnje zabave na platou Ski centra Babanovac pohvalili su se velikom posjetom ispraćaju posljednjih minuta 2019. godine, a kao i svake godine, tako i ove, spektakularni vatromet je uljepšao zimski novogodišnji ambijent.

Direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona Miroslav Matošević je kazao kako je ovo bio najbrojniji doček Nove godine na Vlašiću te da je sve proteklo uredno bez incidenata.

Svim građanima BiH na kraju je poželio sretnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće, poslovnog i privatnog uspjeha te uživanja u prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovne i Vlašića.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17