• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

Kiseljak

sastanak vijecnica ulice trotoar

U Vijećnici Općine Kiseljak jučer je održan sastanak s vlasnicima poslovnih prostora koji se nalaze uz licu Josipa bana Jelačića i ulici Obala hrvatske mladeži u Kiseljaku.

Na sastanku je predstavljen projekt rekonstrukcije navedenih ulica, koji podrazumijeva izgradnju kolnika i pješačkih staza.

Nakon predstavljanja, načelnik općine Kiseljak, Mladen Mišurić Ramljak, te drugi predstavnici općinske vlasti, saslušali su prijedloge vlasnika spomenutih prostora vezane za planiranu rekonstrukciju ove dvije ulice, stoji na općinskoj web stranici.

Naime, na proljeće bi ovi radovi trebali biti nastavljeni a uključivat će potpunu rekonstrukciju ceste od glavnog semafora u središtu grada pa do kružnog toka na izlazu (prema osnovnim školama) uz nastavak radova na trotoarima od pošte, sve do kružnog toka.

Kako doznajemo, tema je bila i parking prostor, problemi s kojima se vlasnici objekata mogu susretati a iz Općine su kazali da će se prilikom realizacije projekta voditi računa o prilazima postojećih objekata.

Nadalje, razgovarano je i o nekim novim inicijativama koje su prethodno došle od strane građana a koje se vezane za prometovanje vozilima. Jedna od njih je prijedlog da se svakog dana od 17h pa ujutro do 5 zatvori za promet Obala hrvatske mladeži odnosno relacija od Hrvatskog doma pa do Konzuma.

 

ULICE-4.jpg

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17